Vi holder åbent med respekt for Coronavirus. Vi er fortsat klar til at hjælpe kunder i salgslokalet

Vi følger de regionale retningslinjer i forbindelse med COVID-19. Det betyder, at det igen er muligt at besøge vores salgsafdeling. Værkstederne holder fortsat åbent som normalt, så du kan aflevere din bil på værkstedet. Ligeledes prioriterer vi biler indenfor beredskabet og biler indenfor samfundskritiske erhverv.

Selvom det nu igen vil være muligt at besøge os, vil det fortsat være muligt at være i kontakt med os digitalt og telefonisk. Du kan bl.a. booke en digital rådgiver, hvilket du kan læse mere om her.

Book digital rådgiver

Kunde på værkstedet

Du kan få foretaget arbejde på værkstedet. For alles skyld tager vi vores forholdsregler som eksempelvis:

  • Du kan aflevere bilnøgle i en nøgleboks eller nøgleindkast i stedet for at møde op ved indskrivningen.
  • Medarbejdere, der servicerer din bil, bærer handsker.
  • Bilnøgler renses efter endt brug.
  • Afhentning og levering af bil på hjemmeadresse tilbydes så vidt, det er muligt. Har du spørgsmål eller ønsker til ovenstående, så kontakt os på tlf. eller mail.

Oplev bilen hjemme – aftal et videomøde

Vi tilbyder, at man kan opleve en af vores nye eller brugte biler via video på din mobil. Kontakt os på tlf. eller mail og hør mere om mulighederne.

Book digital videofremvisning

For at sikre vi hele tiden er i drift og kan servicere privatkunder og erhvervskunder ligesom vigtige instanser som Udrykningskøretøjer, Politi, Militær m.fl. har vi opdelt medarbejdere på værkstedet i to hold, der skiftes til at hhv. være på arbejde og holde fri. På denne vis sikrer vi højt niveau af service og tilgængelighed. Det er godt for kunderne og os.

Myndighedernes anbefalinger til ekstra hygiejne, kantinedrift, løbende check af evt. sygdomssymptomer med videre efterfølger vi.

Vi holder os løbende opdateret på de nyeste retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Hvis du har nogen spørgsmål eller lignende, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Kontakt os