Værksted - Hansen Biler Slagelse A/S

Hansen Biler er egnens store autoriserede Suzuki-værksted. Vi råder over moderne værktøj og udstyr, som er udviklet helt specielt til din Suzuki. Avancerede computersystemer giver vores serviceteknikere adgang til information, der kun er tilgængelige for autoriserede Suzuki-værksteder, og som gør dem i stand til at servicere din bil bedst muligt.

Avanceret teknologi kræver toptrænede teknikere

Din Suzuki er en moderne bil, der er udstyret med forskellig elektronik og teknologi. Derfor er det vigtigt, at du overlader den til veluddannede fagfolk, der kan sikre din bils køreegenskaber, miljøvenlighed, forbrændings-teknologi, sikkerhed og ikke mindst gensalgsværdi. Vores teknikere gennemgår adskillige kursusdage hvert eneste år. På den måde ved du, at det kun er serviceteknikere med skræddersyet viden, der kommer i nærkontakt med din bil. 

Autoriseret service = bedre brugtvognsværdi

Fabrikken optimerer og forbedrer løbende bilernes ydeevne og drift via opdateringer til bilens computer – også for de biler, der allerede kører på landevejen. Disse forbedringer implementeres automatisk, når din Suzuki er til service hos os. Derfor har stemplet i servicebogen fra dit autoriserede værksted indflydelse på bilens brugtvognsværdi.

Når skaden er sket

Hvis uheldet er ude, er det vigtigt, at du sikrer, at skaderne på din bil bliver udbedret på et autoriseret værksted. Ellers risikerer du, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens køreegenskaber eller sikkerhed forringes. Både når det gælder glasskader og større reparationer vil vores specialuddannede teknikere sikre, at der kun bliver brugt originale reservedele, og at du hurtigt kommer ud at køre igen. Læs mere om vores pladeværksted her.

Du kan bestille tid på værkstedet her eller ved at ringe på telefon 58 58 56 50.

Kontaktinformationer

Hansen Biler Slagelse A/S
Teknikvej 2C
4200 Slagelse

Tlf.: 58 58 56 50 eller Ring mig op
CVR: 31300061
E-mail: nicklas@hansen-biler.dk

Åbningstider

I dag 07:30 - 14:30
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 07:30 - 16:00
Tirsdag 07:30 - 16:00
Onsdag 07:30 - 16:00
Torsdag 07:30 - 16:00