Job og karriere

Bliv en del af holdet hos Hansen Biler Slagelse

Hos Hansen Biler Slagelse samler vi på dygtige og kundeorienterede medarbejdere. Bilbranchen er i stor udvikling. Nye former for mobilitet, el, digitalisering og meget andet betyder at vi har brug for talenter, der vil være en del af udviklingen hos Næstved Autocenter.

Vil du være en del af holdet? Send en uopfordret ansøgning!

Send uopfordret ansøgning

Tekniker/mekaniker

Lidt om Hansen Biler, Slagelse

Du finder Hansen Biler Slagelse på Teknikvej 2C i Slagelse. Forretningen drives af de to brødre Nicklas og Tim Daugberg og består af en flok højt kvalificerede medarbejdere i vores forskellige afdelinger, som fordeler sig på salg, administration, mekanisk værksted, reservedele og pladeværksted. Vi er Slagelse`s autoriserede forhandler af Škoda og Suzuki. Begge mærker er kendetegnet ved høj kvalitet, pålidelighed og lang levetid. Herudover yder vi den bedste service på vores autoriserede værksted, så du altid er sikker på, at din bil er i perfekt stand og bevarer sin gensalgsværdi. Vi har et stort udvalg af attraktive brugte biler til konkurrencedygtige priser.

Udover Hansen Biler, ejer og driver Nicklas og Tim Næstved Autocenter A/S, der sælger og servicerer Škoda og Volkswagen i Næstved.